Julkaistu 30.9.2022

 

Järviseudun Kennelkerho on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka toiminta perustuu vahvasti vapaaehtois- ja talkootyöhön.

 

Kerho mahdollistaa jäsenilleen väylän harrastaa ja toimia yhdessä, itselle mielekkäiden asioiden parissa.

 

Kerhomme aktiivit ansaitsevat suuret kiitokset järjestämistään tapahtumista, kursseista, koulutuksista ja kokeista! Tule sinäkin mukaan auttamaan ja pitämään toimintamme monipuolisena!

 

 

Kuinka osallistua talkootyöhön tai järjestää koulutuksia?

 

Vapaaehtoisia talkoolaisia kaivataan lähes joka tapahtumaan. Facebookin kautta tapahtuman järjestäjät huutelevat vapaahehtoisia mukaan. Lähde rohkeasti auttamaan! Ei ole väliä, vaikket tietäisi lajistakaan mitään. Paikalla opastetaan aina. Tavaroiden purku/järjestely, osallistujien kirjaaminen, tulosten tarkistus, liikenteen ohjaus kanttiinin pito yms. aina löytyy tekemistä ylimääräiselle käsiparille! Samalla pääset sivusta seuraamaan lajia / tapahtumaa ja mahdollistat kerhomme toiminnan jatkumisen.

 

Kiinnostaisiko jokin laji, jota kerhollamme vielä ei ole? Tai tietäisitkö kouluttajan, joka olisi mukava kutsua tänne Järviseudulle pitämään koulutuspäivää? Kerhon jäsenistä ei välttämättä löydy aina kursseille vetäjää, tai ammattitaitoa, joten kerhon kautta voidaan pyytää paikalle ulkopuolisia kouluttajia. Näissäkin tapauksissa tarvitaan joku kerhon jäsen, joka sopii kouluttajan kanssa päivästä, informoi jäsenistöä tulevasta koulutuksesta, kerää ilmoittautumiset ja huolehtii kurssimaksut.

Jos toivot/haluat jotain tiettyä kouluttajaa Järviseudun Kennelkerholle, ole yhteydessä koe- ja koulutustoimikuntaan, ja kerro ajatuksesi (http://www.jarviseudunkennelkerho.fi/toimikunnat) . Ulkopuolisten kouluttajien koulutukset/tapahtumat tulee hyväksyttää koe- ja koulutustoimikunnalla, joka tarvittaessa vie asian eteenpäin hallitukselle.      

Tärkeitä tietoja ulkopuolisen kouluttajan koulutusta suunniteltaessa ovat esimerkiksi, kuka, mitä, missä ja milloin, sekä kustannusarvio toimikunnan hyväksynnän jälkeen. Toimikunnan hyväksynnän jälkeen, voit aloittaa varsinaisen tapahtuman/koulutuksen järjestelyn.

 

 

Vai olisiko sinulla itselläsi tietoa/taitoa/kiinnostusta vetää koulutusta? Tässäkin asiassa koe- ja koulutustoimikunta auttaa eteenpäin!

 

 

Kerhon kouluttajille maksetaan omalla autolla kuljetuista matkoista korvausta 0,30sent/km (min 20km vuoteen) (koulutuksen täytyy olla kalenterissa ja kurssin ilmoittautuminen avoin kaikille jäsenille)

Myös talkoolaisille korvataan matkakuluja tapahtumakohtaisesti (kysy tarkemmin tapahtuman järjestäjältä, jos edestakaisia ajoja kertyi vähintään 20km)

Korvaukset haetaan rahastonhoitajalta erillisellä hakemuksella, jossa tulee ilmi tapahtuma, päivät ja kuljettu matka (rahastonhoitaja.jkk(at)hotmail.com )

 

Kerhon aktiivisilla jäsenillä ja talkoisiin osallistujilla katsotaa myös olevan etuoikeus kerhon järjestämiin tapahtumiin/koulutuksiin ilmoittautuessa. (koulutus- /tapahtumakohtaisesti)