Yleistä

 

Koulutukset ovat avoimet JärvisKK:n jäsenille. Jos haluat mukaan toimintaamme, mutta et vielä ole kerhon jäsen, katso jäseninfo.

Lisätiedot koulutuksista lajikohtaisista esittelyistä ja koulutusvastaavilta.

 

Koulutuksia järjestetään tällä hetkellä pääasiassa Alajärvellä ja Vimpelissä, muilla paikkakunnilla (Evijärvi/Lappajärvi/Kortesjärvi) satunnaisesti. Koulutukset ovat avoimet kaikille jäsenille asuinpaikkakunnasta riippumatta. Mikäli kaipaat koulutustarjontaan laajennusta, esitä ehdotuksesi  , järjestämme harjoituksia myös muissa jäsenistöä kiinnostavissa lajeissa mahdollisuuksien mukaan. Osaan koulutuksista on ennakkoilmoittautuminen. Mukaan harjoituksiin tarvitset koiralle herkullisia nameja ja/tai kivoja leluja, vettä ja juomakupin (erityisen tärkeää kesällä), pannan ja tavallisen talustusnarun (ei flexiä). Mahdollisista säävarauksista (harjoitusten peruuntuminen kovan sateen tai helteen vuoksi) tiedustelut omalta kouluttajalta.

 

Koulutuksiin osallistuvien koirien tulee olla rokotettuja Suomen Kennelliiton rokotusmääräysten mukaisesti. Jos koira sairastuu penikkatautiin, tarttuvaan maksatulehdukseen, kennelyskään tms. tarttuvaan hengitystieinfektioon, parvovirusripuliin tms. tarttuvaan mahasuolikanavan tulehdukseen, koira ei saa olla läsnä koulutuksissa ennen kuin se on ollut vähintään kaksi viikkoa oireeton. Sama rajoitus koskee myös saman talouden oireettomia koiria. Myös ulko- ja sisäloistartunnat on asianmukaisesti hoidettava ennen kuin koira voi olla läsnä koulutuksissa.

 

Koulutukset ovat maksuttomia JärvisKK:n jäsenille, ellei toisin mainita. Ei-jäsenillä on mahdollisuus käydä yhteislenkeillä, arkitokossa tai hakutreeneissä pari kertaa tutustumassa kerhon toimintaan ennen jäsenmaksun maksamista, mutta mikäli haluaa säännöllisesti osallistua kerhon koulutuksiin, on jäsenmaksun oltava ajantasalla.

 

Rane hakutreeneissä

[kuva]